Články

 

Ani se nenadějeme a budou tu nejkrásnější svátky v roce. Na lekcích dětské jógy se pomalu ladíme na tematické hry, známé zvyky a tradice Adventu a zařazujeme je hravou formou do cviků a pohybových aktivit. Přeci jen Vánoce jsou jedny z nejdůležitějších křesťanských svátků a tak si na ně s dětmi patřičně vymezíme dostatečný prostor pro...

Jsi v pohodě?

05.09.2022

Dnes jsem se zamyslela nad jednou otázkou, zda si udržuji duševní zdraví a pohodu přesně dle mých představ. Zda vůbec mám čas myslet na to, abych se já sama cítila dobře, přirozeně a vše co se děje kolem mě, že je tak nějak součástí mého života.

Nyní se účastním 21 denní výzvy, na různá témata a úkolů pro psaní článků. Tak je možné, že Vás budu častěji zásobovat různými články z mého zákulisí. A jako první téma - mé oblíbené místo.

V našem lidském těle je okolo 600 svalů, z niž většina je párová. Tedy 300 svalů v každé polovině těla. Každý z těchto svalů je zásoben nervovými vlákny. Díky tomu spojuje tato nervová síť svaly s mozkem a míchou a přenáší signály pro aktivaci svalové energie.


Pokud hledáte inspiraci na další hry, cvičení a tipy, jak aktivně využít čas s vašimi dětmi a zapojit je nenápadně do cvičení, můžete se přidat do mé skupinky na FB : 

ZDRAVÍ A SPRÁVNÝ POHYB HRAVĚ DĚTEM I MÁMĚ

Radost dětem pohybem